Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 2 maart 2012

Bloemetje

Vrijdagavond, boodschapjes binnen, manlief zit boven zijn voetbalboeken gebogen (cursus juniorentrainer), kinderen naar de clubs, wat ga ik doen......
Ik wil zo graag bloemetjes haken om de poncho nog wat op te pimpen. Maar ik heb vanavond ook kibbeling gebakken - je wil niet weten hoe die pan er nu uitziet! Dus het verstand gaat op nul, en schrobben maar! (De foto zal ik jullie besparen....) Maar het idee voor de bloemetjes heb ik al wel.
Bij Annemarie zag ik een leuke dubbele bloem, met een goede stap-voor-stap uitleg met foto's.


Leuk, met die dubbele blaadjes!

Hier vind je een dergelijk bloemetje, onderaan kun je een filmpje volgen - ook handig!2 opmerkingen:

  1. Oh, herkenbaar... de pan of het handwerken..! Sterkte!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop toch echt dat je nog wat bloemetjes hebt kunnen haken hoor Jeanet... Dat schoonmaken ook altijd, werk blijft er altijd!

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...