Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 23 maart 2012

Grannies, grannies, grannies

Het ouderwetse vierkantje blijft ongekend populair. Naast de basis Granny Square heb je nog vele, vele varianten. Als je inspiratie zoekt voor wat varianten, dan moet je zeker eens op het blog 366 Grannies kijken! Met heel vaak een verwijzing naar een patroon, is dit een bron van inspiratie.

Een greep:



Op deze ben ik een beetje verliefd :-)




Het is erg de moeite waard om dit blog te volgen, want er zijn zoveel links naar originele grannies. (en het jaar is nog lang niet om....!)

5 opmerkingen:

  1. heel leuk al die granny's, ik ben ze aan 't verzamelen om ze op m'n haakclub te zetten, ik heb er al een aantal staan en 't is zoooó leuk om te doen... m'n leden zijn ook driftig bezig...
    greetz

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat is ie leuk!! Weer een geweldige blog om in de gaten te houden! En leuk dat ze de jouwe ook had gevonden, gaaf!! Fijn weekend en lieve groet!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heee... leuk zeg, dat je mijn knutsel-dekentje blog zo in het zonnetje zet!!!
    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De 366 Granny blog van Jacqueline is erg leuk en met hele mooie granny's. Via haar kwam ik op jouw blog , wat veel leuke dingen en tutorials heb jij staan! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, granny's blijven mooi. Heerlijk om al die kleine lapjes te maken en wat zijn er veel verschillende soorten!

    lieve groet en een heel fijne dag toegewenst morgen. Alvast gefeliciteerd met je man!

    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen