Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 23 maart 2012

Grannies, grannies, grannies

Het ouderwetse vierkantje blijft ongekend populair. Naast de basis Granny Square heb je nog vele, vele varianten. Als je inspiratie zoekt voor wat varianten, dan moet je zeker eens op het blog 366 Grannies kijken! Met heel vaak een verwijzing naar een patroon, is dit een bron van inspiratie.

Een greep:Op deze ben ik een beetje verliefd :-)
Het is erg de moeite waard om dit blog te volgen, want er zijn zoveel links naar originele grannies. (en het jaar is nog lang niet om....!)

5 opmerkingen:

 1. heel leuk al die granny's, ik ben ze aan 't verzamelen om ze op m'n haakclub te zetten, ik heb er al een aantal staan en 't is zoooó leuk om te doen... m'n leden zijn ook driftig bezig...
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is ie leuk!! Weer een geweldige blog om in de gaten te houden! En leuk dat ze de jouwe ook had gevonden, gaaf!! Fijn weekend en lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heee... leuk zeg, dat je mijn knutsel-dekentje blog zo in het zonnetje zet!!!
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De 366 Granny blog van Jacqueline is erg leuk en met hele mooie granny's. Via haar kwam ik op jouw blog , wat veel leuke dingen en tutorials heb jij staan! Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, granny's blijven mooi. Heerlijk om al die kleine lapjes te maken en wat zijn er veel verschillende soorten!

  lieve groet en een heel fijne dag toegewenst morgen. Alvast gefeliciteerd met je man!

  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...