Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 29 maart 2012

Borduurtjes voor Pasen

Op zoek naar een paar leuke paas-ideetjes om te borduren, kwam ik vooral veel eitjes tegen zoals deze:


hier vind je het patroon en kleurnummers terug.

Maar dit is ook leuk!
 (438x600, 107Kb)


Het telpatroon vind je op deze site.

En nog veel meer ideetjes vind je op het blog van De Borduurvrouw. Hier staat een leuke verzameling borduurpatronen voor Pasen. Hoi je van borduren, dan moet je dit blog zeker eens bekijken! Deze vind ik erg mooi:

3 opmerkingen:

 1. wat een leuke borduurtjes wat vindt jij toch altijd leuke dingen, gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die Haasjes zijn leuk! Dank je wel voor de tip :)

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. da's een mooi patroon van die rode geborduurde eitjes... zou fantastisch zijn in het blauw, als delfts blauwe tegel...
  jammer dat ik niet in een borduurfase zit...
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...