Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 15 maart 2012

Handpoppetje

Dit lieve handpoppetje (konijntje of paashaasje) is in een mum van tijd gemaakt, en geeft veel plezier bij kinderen.Het is gemaakt van een oud truitje, een beetje borduurgaren en een restje vilt. Geweldig lief, en garantie voor veel speel-plezier. Hier vind je de beschrijving: Bunny Hand Puppet.

3 opmerkingen:

 1. Oh, wat een schatje!! Leuk ideetje ook als cadeautje... ik krijg meteen zin om het het maken! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  Wat een leuk blog heb je met al die patroontjes en links overal en nergens naar toe. Ik heb net al een hele tijd zitten kijken, (eigenlijk te lang) en ben "volger" geworden. Dank je wel alvast voor alle moeite!
  Vrolijke groet, Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger maakten we zoiets ook wel van een oude sok!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...