Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 15 maart 2012

Handpoppetje

Dit lieve handpoppetje (konijntje of paashaasje) is in een mum van tijd gemaakt, en geeft veel plezier bij kinderen.Het is gemaakt van een oud truitje, een beetje borduurgaren en een restje vilt. Geweldig lief, en garantie voor veel speel-plezier. Hier vind je de beschrijving: Bunny Hand Puppet.

3 opmerkingen:

 1. Oh, wat een schatje!! Leuk ideetje ook als cadeautje... ik krijg meteen zin om het het maken! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,
  Wat een leuk blog heb je met al die patroontjes en links overal en nergens naar toe. Ik heb net al een hele tijd zitten kijken, (eigenlijk te lang) en ben "volger" geworden. Dank je wel alvast voor alle moeite!
  Vrolijke groet, Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger maakten we zoiets ook wel van een oude sok!

  BeantwoordenVerwijderen