Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 28 maart 2012

Sjaaltje

Yep, hij doet 't weer! :-)
Achteraf een kleinigheidje (beter schoonmaken......dat krijg je als je handwerkt in plaats van stofzuigt) en ik ben heel blij dat ik weer makkelijk bloggen kan.

Het belooft vandaag weer zo'n prachtige dag te worden. Het lijkt wel alsof het nooooooit meer koud wordt, maar van het weekend moet volgens mij toch die winterjas weer aan. Hebben jullie dat ook? Zo'n bijkeuken waar je je benen breekt over zomerjassen, winterjassen, handschoenen (want het vriest 's morgens nog), skeelers, laarzen, winterschoenen, zomerschoenen en dan al die andere gebruikelijke rommel?

Bij drops vond ik een mooi patroon voor een sjaaltje. Mooi voor frisse dagen, want die zullen er echt nog wel komen. Het patroon is niet moeilijk en het wordt gebreid op 3½. Hier vind je het patroon.

 


3 opmerkingen:

  1. Nee, dat hebben wij helaas niet.... we hebben namelijk geen bijkeuken dus de chaos die je beschrijft bevind zich bij ons achter de voordeur... met nog een maxi-cosi en wandelwagen als bonus! Alleen al daarom is de zomer zo lekker, veel minder zooi in de gang :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het seizoen van minstens 3 keer per dag omkleden! Heerlijk toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig. Nog iemand die liever breit (spint, haakt, kleding maakt) dan poetst. Enne, wij hebben onze garage 2 meter laten verlengen. Daar kan een héleboel extra zooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...