Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 28 maart 2012

Sjaaltje

Yep, hij doet 't weer! :-)
Achteraf een kleinigheidje (beter schoonmaken......dat krijg je als je handwerkt in plaats van stofzuigt) en ik ben heel blij dat ik weer makkelijk bloggen kan.

Het belooft vandaag weer zo'n prachtige dag te worden. Het lijkt wel alsof het nooooooit meer koud wordt, maar van het weekend moet volgens mij toch die winterjas weer aan. Hebben jullie dat ook? Zo'n bijkeuken waar je je benen breekt over zomerjassen, winterjassen, handschoenen (want het vriest 's morgens nog), skeelers, laarzen, winterschoenen, zomerschoenen en dan al die andere gebruikelijke rommel?

Bij drops vond ik een mooi patroon voor een sjaaltje. Mooi voor frisse dagen, want die zullen er echt nog wel komen. Het patroon is niet moeilijk en het wordt gebreid op 3½. Hier vind je het patroon.

 


3 opmerkingen:

  1. Nee, dat hebben wij helaas niet.... we hebben namelijk geen bijkeuken dus de chaos die je beschrijft bevind zich bij ons achter de voordeur... met nog een maxi-cosi en wandelwagen als bonus! Alleen al daarom is de zomer zo lekker, veel minder zooi in de gang :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het seizoen van minstens 3 keer per dag omkleden! Heerlijk toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig. Nog iemand die liever breit (spint, haakt, kleding maakt) dan poetst. Enne, wij hebben onze garage 2 meter laten verlengen. Daar kan een héleboel extra zooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen