Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 30 maart 2012

Luchtige paaseitjes

Dit is een leuk ideetje dat je ook prima met kinderen kunt doen! Maak met garen (borduurgaren of dunne katoen) luchtige paaseitjes.
Ik vond het ideetje op dit blog: Crafty Endeavor, er wordt gebruik gemaakt van een zelfgemaakte lijmmix (maar ik ben er niet achter wat precies), maar ik zou gebruik maken van een textielverharder zoals Powertex. Wikkel de met lijm doorweekte draadjes rondom een waterballonnetje (verkrijgbaar in o.a. speelgoedwinkels). Heel goed laten drogen, ballonnetje doorprikken en tadaaaah!7 opmerkingen:

 1. Ja leuk!
  Ik zou gebruik maken van houtlijm met water; lekker goedkoop (ja sorry, ik weer hè) en werkt prima.
  Ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Makkelijker te verkrijgen :-) Ik denk dat suikerwater ook wel werkt!

   Verwijderen
 2. Wat een leuk idee. Ligt en hangt enig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super idee, ik had ook zitten googlen op textielverharder en vond ook de houtlijm met water... Dus wat ga ik van het weekend doen...:) haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik werk met kinderen en wij doen het met behangplaksel, werkt heel goed en is heel goedkoop, want uit`èèn pak kun je heel veel potjes vullen met lijm.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te doen, ook samen met de kinderen!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoals altijd geniet ik van mijn bezoek. Je doet mooie dingen en heel gemakkelijk.

  Veel kusjes,

  Ik hoop op een dag laat me een reactie op mijn blog. In uw taal.

  http://cubagelois.blogspot.com.es/
  http://gelois49.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...