Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 5 maart 2012

Truitjes

Je zou bijna vergeten dat naast al die leuke freubeltjes en knuffeltjes er natuurlijk ook "gewoon" truitjes en vestjes gebreid kunnen worden! En dat je dan hele mooie exemplaren krijgt laten deze twee lieve meiden  wel zien:


Het rechtervestje is een zelfontworpen patroon van tunisch haakwerk (ga ik nog over bloggen!) en het kleurige linkertruitje (waar ik wég van ben!) is ontworpen naar aanleiding van patroontjes uit het Kerstballenboek van Arne en Carlos. En dat vind ik nou zo leuk: na de kerstballen kun je er dus nog veel meer uithalen! Zo krijg je unieke werkstukken en dat is pas creatief.
Deze meiden boffen met zo'n creatieve oma!


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...