Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 6 maart 2012

Gebreide krans met rozen

Soms kom je een idee tegen dat direct aanspreekt. Hier heb ik er zo-een!Dit vind ik een plaatje! Het idee komt van Karien (die ook het Zwaantje ontwierp). Het patroon kost € 1,95. De beschrijving is gegeven voor het breien met twee gewone breinaalden met knop (3,5 mm), en de krans wordt in twee helften gebreid. Liefhebbers kunnen hem natuurlijk ook met de rondbreinaald breien, maar dan heb je wel een extra lange nodig (minstens 1,5 m). (dit van het blog van Karien, ik heb 'm nog niet zelf gemaakt!). Het blog van Karien vind je hier: http://decoratiefbreien.blogspot.com/2012/03/patroon-krans-met-ingebreide-rozen.html

4 opmerkingen:

 1. Ja, nu zie ik het, gaat best! Enne... wil je nog even naar de titel van dit blogje kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wie kan mij helpen om een gehaakte roos in elkaar te zetten

  gr.yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What wonderful wool, can't wait for my order to come in.
  How can my friends get this shipped to Canada?
  Thanks. Greti

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...