Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 29 maart 2012

Vrolijk

Zo aan het einde van de winter en begin van de lente steekt nogal eens een griepjes-virus de kop op. Gelukkig gaat het op dit moment nog ons deurtje voorbij, maar er zijn veel mensen ziek en verkouden. Als je nu toch verkouden bent, dan helpt het vast een beetje als je je tissues uit zo'n vrolijke doos kunt halen:Die wil ik ook wel op tafel!!

Deze doos komt van Karin (een van de eerst blogs die ik ontdekte en ging volgen). Ik heb al meer tissue-dozen-met-haakwerk gezien, die vond ik vaak een beetje oubollig. Maar déze is fun!! Hier kun je al je restjes katoen in kwijt, hoe meer kleur, hoe vrolijker....en hoe sneller die verkoudheid verdwijnt (ik ben er van overtuigd!). Karin bescrhijft op haar blog hoe je het aanpakt om zo'n leuke hoes te maken.


1 opmerking:

  1. Ik ben verliefd op deze doos. Bij mij heeft hij een hoesje uit Spanje. Ook mooi chick borduurtje, maar deze in modern vrolijk.

    Leuk !!

    BeantwoordenVerwijderen