Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 10 maart 2012

Granny Square dekens

De Granny Square blijft een patroontje waar je oneindig veel mee kan doen. Fiona maakte deze dekens/spreien voor de kinderkamer. Een hele klus, maar wel erg leuk!
 

Hier nog een linkje met de basis van het Granny-haken, en ben je meer van het filmpje dan kijk je hier:

3 opmerkingen:

 1. leuk idee een deken of sprei op die manier maken
  past ook goed op mijn club waar ik enorm veel granny patronen heb staan... :)
  greetz

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd goed, die granny's. Je kunt er zoveel mee doen...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooie deken... met granny kan je echt alle kanten uit... super

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...