Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 17 oktober 2013

WestKnits: Color Graving

Hou je van een beetje uitdaging? Van aparte ontwerpen en anders-dan-anders? Niet bang om meters te maken? Dan is dit misschien wel wat voor jou!


Een nieuw ontwerp van Stephen West, Color Graving genaamd. Je kon een tijd geleden meedoen met een mystery-KAL (Knitting Along, waarbij je als verrassing elke keer een deel van het patroon kunt breien), maar nu is het complete patroon te koop via Ravelry. Je hebt 3 kleuren dun garen (sokkengaren of ander fijne draad) nodig, en je kunt die natuurlijk aanpassen aan je eigen smaak. De sjaal is gebreid op een rondbreinaald vanwege het grote aantal steken en alles is in rechte steken.

Van Ravelry heb ik de volgende foto's (eronder een link naar de maker waar je nog meer foto's kunt vinden)

Nog meer kleurencombi's zien? Kijk eens op deze link van Ravelry. Voor Ravelry heb je een account nodig. Kost niets, maar je krijg toegaan tot zoveel patronen en je kunt heel veel inspiratie opdoen!

3 opmerkingen:

  1. Ik zag hem in stappen voorbij komen bij Flowermouse Design. Hij is heel spannend qua vorm en hoe hij gebreid wordt ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt helemaal mijn 'cup of tea'.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is super gaaf en inderdaad een hele uitdaging.

    BeantwoordenVerwijderen