Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 17 oktober 2013

WestKnits: Color Graving

Hou je van een beetje uitdaging? Van aparte ontwerpen en anders-dan-anders? Niet bang om meters te maken? Dan is dit misschien wel wat voor jou!


Een nieuw ontwerp van Stephen West, Color Graving genaamd. Je kon een tijd geleden meedoen met een mystery-KAL (Knitting Along, waarbij je als verrassing elke keer een deel van het patroon kunt breien), maar nu is het complete patroon te koop via Ravelry. Je hebt 3 kleuren dun garen (sokkengaren of ander fijne draad) nodig, en je kunt die natuurlijk aanpassen aan je eigen smaak. De sjaal is gebreid op een rondbreinaald vanwege het grote aantal steken en alles is in rechte steken.

Van Ravelry heb ik de volgende foto's (eronder een link naar de maker waar je nog meer foto's kunt vinden)

Nog meer kleurencombi's zien? Kijk eens op deze link van Ravelry. Voor Ravelry heb je een account nodig. Kost niets, maar je krijg toegaan tot zoveel patronen en je kunt heel veel inspiratie opdoen!

3 opmerkingen:

  1. Ik zag hem in stappen voorbij komen bij Flowermouse Design. Hij is heel spannend qua vorm en hoe hij gebreid wordt ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt helemaal mijn 'cup of tea'.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is super gaaf en inderdaad een hele uitdaging.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...