Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 28 oktober 2013

Handpop

Het contrast met afgelopen zaterdag kon niet groter, ook dit is herfst. De wind buldert hier echt om het huis. Wees voorzichtig als je vandaag de weg op moet!

Gisteren kwam ik het nieuwste patroon van Sascha tegen, en hij is leuk!

Dragon Puppet crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD
Unicorn Puppet crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD

De handpoppen van een draak en eenhoorn zorgen vast en zeker voor veel speelplezier bij de kinderen! De patronen zijn te koop via Etsy en beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Ik duik in mijn administratie en ander achterstallig werk. Wees voorzichtig vandaag!

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...