Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 28 oktober 2013

Handpop

Het contrast met afgelopen zaterdag kon niet groter, ook dit is herfst. De wind buldert hier echt om het huis. Wees voorzichtig als je vandaag de weg op moet!

Gisteren kwam ik het nieuwste patroon van Sascha tegen, en hij is leuk!

Dragon Puppet crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD
Unicorn Puppet crochet pdf pattern INSTANT DOWNLOAD

De handpoppen van een draak en eenhoorn zorgen vast en zeker voor veel speelplezier bij de kinderen! De patronen zijn te koop via Etsy en beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Ik duik in mijn administratie en ander achterstallig werk. Wees voorzichtig vandaag!

3 opmerkingen: