Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 30 oktober 2013

Baby-poncho

Poncho's zijn weer helemaal in en zijn ook best handig als het nog niet zo heel koud is, zoals nu. Ook voor babies zijn er patronen:


Ik vond deze op Ravelry.

Het gratis patroon kun je vinden bij Garnstudio. De poncho is gebreid met dikken wol op naalden 9-10 en is dus snel klaar. Neem wel garen dat je goed kunt wassen!


1 opmerking:

  1. Ik heb vorig jaar die van drops gebreid, viel heel erg tegen, heel smal en de muts was veeeeeeeeeel te groot, terwijl onze kleindochter toch niet echt een klein hoofd heeft

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...