Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 30 oktober 2013

Baby-poncho

Poncho's zijn weer helemaal in en zijn ook best handig als het nog niet zo heel koud is, zoals nu. Ook voor babies zijn er patronen:


Ik vond deze op Ravelry.

Het gratis patroon kun je vinden bij Garnstudio. De poncho is gebreid met dikken wol op naalden 9-10 en is dus snel klaar. Neem wel garen dat je goed kunt wassen!


1 opmerking:

  1. Ik heb vorig jaar die van drops gebreid, viel heel erg tegen, heel smal en de muts was veeeeeeeeeel te groot, terwijl onze kleindochter toch niet echt een klein hoofd heeft

    BeantwoordenVerwijderen