Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: Helaas is ook onze winkel per direct gesloten i.v.m. de Lockdown tot 9 februari 2021. Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

dinsdag 15 oktober 2013

Berniolie Designs

Charlotte haakte een tijd geleden deze prachtige sjaal van Filigran en het patroon is van een Nederlandse ontwerpster Bernadette Ambergen en ik mocht een tijdje geleden (en ik vergat 'm te plaatsen) deze variant van Charlotte fotograferen:Het patroon kun je vinden in deze Etsy-shop. Dit ontwerp heet Izumi en je kunt het patroon via Etsy of Ravelry kopen. De tekst is in het engels, maar er staan haakschema's bij - zodat je snel aan de slag kunt!
Prachtig in het grijs:


Charlotte gebruikte 2 strengen Filigran (12,75/100 gram/600 meter) en haakte met nld. 4
Je kunt voor dit prachtige patroon verschillende garens gebruiken, ook ander lace-garen of de Droomzijde. Ik zou zeker eens verder kijken op Ravelry want er staan nog veel meer mooie ontwerpen in deze shop!


4 opmerkingen:

 1. Oh, wat een schitterende sjaal. Heel apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie sjaal maar kan het haakschema niet vinden op de aangegeven site's ;-(
  grtjd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt, want je moet het patroon eerst kopen via deze sites. Niet alles is gratis.....

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...