Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 29 oktober 2013

Mandje

Met de winter in het vooruitzicht gaan we het binnen steeds gezelliger maken. Tijd voor een gehaakt mandje (past prima een brei of haakwerkje in).

Virkad korg med uddkant

Virkad-korg-Made-by-BautaWitch

Gevonden op dit Zweedse blog.

De basis van dit patroon komt van Garnstudio, maar je ziet maar weer eens wat een kleurtje, een versierd randje, strikje en gehaakte bloem doen! Ik haakt een zelfde soort mandje vorig jaar zie deze blogpost, van een grote bol Scheepjes Roma Big Colour


En alles onder de noemer mandjes (op mijn blog) vind je hier.

Overigens vond ik op het Zweedse blog ook nog hele leuke tips en een link voor het versieren van pompoenen, kijk maar eens hier en hier.

Tartpapper pumpa


7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi mandje!
  Echt sfeervol.... Zeker met het oog op het komende 'binnen-seizoen'....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superlief mandje!
  Die ga ik ook maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. привет!классные идеи для хранения!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig mandje! Jammer dat ik niet kan haken...moet het dringend eens leren denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi zeg!
  Welk garen heb je hiervoor gebruikt eigenlijk? Effect is heel mooi, grof maar niet té.

  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig dat mandje met bloemetjes!! Mijn to-do-lijstje is al weer langer. Goed dat ik het op Pinterest kan bewaren ...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...