Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 28 oktober 2013

Nog een Miss Winkle

Een tijdje geleden blogde ik eens over een nieuwe sjaal van Martina Behm, de Miss Winkle. Deze week kreeg ik deze foto's van Wilma van haar Miss Winkle-sjaal (gemaakt met die prachtige Invicta Colour)


Ik vind het kleurverloop prachtig. Het mooie van dit patroon is dat je de sjaal zo lang kunt maken als je zelf wilt of je garen toelaat.


Het patroon is verkrijgbaar in Engels en Duits via Ravelry

3 opmerkingen: