Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 17 oktober 2013

Fair Isle

Gisteren kwam er een doos wol binnen waar ik echt naar uitkeek! Een wolletje dat heel geschikt is voor het fair isle breien, nl de Rowan Fine Tweed.


Kleine bolletjes fijne tweed-wol (100% wol) in prachtige kleuren. Helaas waren nog niet alle kleuren er, er wordt nog wat nagezonden. Het wordt langzamerhand wel zoeken naar ruimte met al die nieuwe garentjes.


Deze prachtige muts is gemaakt met deze Rowan Fine Tweed, de foto en het ontwerp zijn van Kate Davies en vind je terug o.a. op Ravelry waar je het patroon kunt kopen. Erbij kun je de mooie bijpassende wanten maken.De bolletjes kosten € 3,85 /25 gram/90 meter en zijn gemaakt van 100 % wol.

8 opmerkingen:

 1. Oh, dat is van die mooie wol!!! Echt prachtig Jeanet, en superfijn dat jij dat nu ook verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleurtjes en fair isle breien leent zich daar goed voor! Inbreien doe ik heel graag :) altijd weer iets anders.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige muts en wanten zeg. Als ik dat toch eens kon leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige wol om echte kunstwerkjes van te creëren. .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige wol! Ben een Rowan fan, zulke fijne kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...