Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 3 oktober 2013

Vorderingen

Hèhè, even bijkomen. Het was weer een ren-je-rot-dag :-)
Na een drukke dag in de winkel met veel bezoekers-van-verre snel een maaltijd op tafel gezet, en daarna naar de breiclub. Met het eten nog op keel-hoogte kom ik daar altijd wat gejaagd aan - maar wat is het toch heerlijk om met zo'n grote club vrouwen te haken en breien. Geen telefoontjes, mailtjes, klanten, en andere dringende dingen: gewoon 2 uur lang kleppen, lachen en handwerken!En mijn UFO nadert zijn eindbestemming....


...morgen mee in de trein, met 2 x 2 uur treinen voor de boeg moet ik vast een eind komen (het is waarschijnlijker dat ik in slaap sukkkel, ik hoop dat ik Leiden niet voorbij rij...)2 opmerkingen:

 1. Ziet er spannend uit, maar geen idee wat het wordt?
  Als je dit nog leest voor je weg gaat, heel veel plezier!!!!
  En geniet er van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er geweldig uit, maar hoe heb je de granny's aan elkaar gehaakt? zou zou ik ook graag mijn granny deken aan elkaar haken.
  Fijne dag vandaag! Groetjes www.ikkeismooi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen