Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 16 oktober 2013

Sokken Neeltje

Na het succes van de Zeeuwse sokken voor volwassenen, hebben we nu ook geweldig leuke sokkenpakketjes voor kinderen! Mag ik u voorstellen? Sok Neeltje!Meisjessokken in maat 31-32.

U breit twee paar sokken uit één pakket. Ervaren breisters kunnen het patroon aanpassen voor grotere maten. Er is voldoende materiaal voor twee paar sokken tot en met maat 36.Je kunt het pakketje bestellen op Tikkeltje Zeeuws of misschien a.s. zaterdag komen bewonderen in de winkel tijdens ons brei-café ? Je bent van harte welkom!2 opmerkingen:

 1. Goh Jeanet, nooit gedacht dat er een sok naar mij genoemd zou worden. Voorlopig zijn de kinderen nog niet echt into vernoemen, dus een sok is beter dan niets :-)))).
  Gelukkig vind ik hem echt mooi!
  Dankjewel. Groetjes, Nelleke (doopnaam NEELTJE)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke sokken Jeanet, tot en met maat 36 (mijn maat hihi, heb kleine voetjes). Ze zijn schattig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen