Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 31 mei 2012

Haakmuts

Nu weet ik weer waarom ik niet aan kant-breien begin! Het bestaat gewoon niet dat ik 3 minuten achter elkaar iets  ongestoord kan doen! Ook bloggen gaat bij mij in etappes, hoor - elke keer een zinnetje, dan weer wat anders, nog een zinnetje, koffie zetten, fotootje plaatsen, dan moet er weer dringend iets opgezocht worden door de kinderen, weer een zinnetje en zo gaat dat. Maar dat werkt niet als je een  patroon moet tellen.......zou mijn tijd nog komen??

Vanavond kwam ik tijdens mijn speurtocht weer een keer bij Haakmuts. Wat een leuke haak-patronen kun je hier kopen!

*Patroon-004 Tas/sleutelhanger Clowntje
Maar ook kant en klare haakseltjes, buttons en applicaties kun je in het winkeltje van Haakmuts. Je kunt ook het blog van Haakmuts volgen, hier vind je zeker nog meer inspiratie (en een gratis patroon van een bloemenslinger en gelukshanger)


1 opmerking:

  1. Ja hoor jouw tijd komt ook maar denk niet dat je het dan rustig krijgt hi....hi... Gr.marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...