Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 31 mei 2012

Haakmuts

Nu weet ik weer waarom ik niet aan kant-breien begin! Het bestaat gewoon niet dat ik 3 minuten achter elkaar iets  ongestoord kan doen! Ook bloggen gaat bij mij in etappes, hoor - elke keer een zinnetje, dan weer wat anders, nog een zinnetje, koffie zetten, fotootje plaatsen, dan moet er weer dringend iets opgezocht worden door de kinderen, weer een zinnetje en zo gaat dat. Maar dat werkt niet als je een  patroon moet tellen.......zou mijn tijd nog komen??

Vanavond kwam ik tijdens mijn speurtocht weer een keer bij Haakmuts. Wat een leuke haak-patronen kun je hier kopen!

*Patroon-004 Tas/sleutelhanger Clowntje
Maar ook kant en klare haakseltjes, buttons en applicaties kun je in het winkeltje van Haakmuts. Je kunt ook het blog van Haakmuts volgen, hier vind je zeker nog meer inspiratie (en een gratis patroon van een bloemenslinger en gelukshanger)


1 opmerking:

  1. Ja hoor jouw tijd komt ook maar denk niet dat je het dan rustig krijgt hi....hi... Gr.marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen