Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 10 mei 2012

De groeten!

Zonder inspiratie, helaas. Even op en leeg - morgen weer een nieuwe dag!

De groeten!
4 opmerkingen:

 1. goedemorgen!! Ik vind het sowieso knap dat je èlke dag blogt!!! Sinds ik je blog ontdekt heb, is het eerste wat ik 's morgens doe kijken wat je hebt geschreven. Van de zomer gaan we naar Renesse op vakantie en ik hoop dat ik dat een keer in je winkeltje kan komen kijken.

  groetjes,
  Carole

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En zo is het maar net!! Liefs Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een patroon van de kraag (dat zal wel anders heten) van het meisje rechts op de foto misschien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je hebt helemaal gelijk,spaar jezelf ook maar is gr en een fijne dag gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...