Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 4 mei 2012

Kasteeltje

Dit plaatje wil ik jullie niet onthouden! Dit is een theemuts!


Is dit niet geweldig?

Je zou toch zelf zo'n Rapunzel theemuts willen hebben? Ik vond het op dit blog: http://justjen-knitsandstitches.blogspot.com/2011/04/let-your-hair-down.html 

Het blog is van Jenny uit Brisbane, Australië en op haar blog kun je nog veel meer bijzondere theemutsen vinden, waaronder deze:

De beschrijving van deze theemuts is hier te vinden (in het engels): http://justjen-knitsandstitches.blogspot.com/2011/03/easy-ripple-tea-cosy.html Het is gemaakt uit 2 delen in ripple-steken, en verder kunstig vouwen. Erg leuk idee!!3 opmerkingen:

  1. Wauw wat een geweldige leuke theemuts,gaaf!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben verliefd, wat enig. Patroon door gestuurd naar mijn schoonzus. Fijn weekend Jeanet José

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...