Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 18 mei 2012

Rammelaars

Bij Drops vond ik deze leuke rammelaars. Gehaakt van wat dikkere katoen (maar ook gewoon Catania is mogelijk), en niet zo moeilijk om te maken! Prima om restjes te verwerken.....


Hier vind je het patroontje.

Morgen ben ik niet zoveel in ons winkeltje. We gaan een foto-shoot maken met o.a. Arnemuidse visserstruien en ik mag weer een keer in klederdracht (puur als achtergrond décor, hahaha!). Maar je bent niet zomaar in de kleren, dus neemt Ali morgen de honneurs waar. Wordt vervolgd......
2 opmerkingen:

  1. Wat leuk joh! Heb jij ook het boekje 'Nederlandse visserstruien'? En, dracht blijft mooi hè, ik kan t binnenkort ook weer een keertje dragen.

    Heel veel plezier morgen. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is ook nog iets wat ik graag wil gaan doen, een visserstrui maken! Ik heb er ook al een paar maar nog nooit voor een volwassene. Enne..dit is wel een topfoto hoor, je staat prachtig in klederdracht!
    Lieve groet,

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...