Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 5 mei 2012

Bloemen

Hoewel ik bij bevrijdingsdag een beetje bevrijdend zonnetje verwacht, moeten we het dit jaar doen met een hele dikke donkere winterdeken met veel regen en wind. Temperaturen die aan de winter doen denken en vanmiddag gaat hier de open haard gewoon aan. Daarom vond ik dit wel een toepasselijk idee (zo eentje voor lange winter-avonden....):

Vinden jullie dit geen prachtige deken?


Dit schitterende patroon kun je vinden op Lion Brand (even registreren, maar dan heb je toegang tot zoveel gratis patronen!). Deze deken is gebreid op naalden 5,5 en uiteraard vanwege de breedte op een rondbreinaald. Natuurlijk kun je deze deken op kleinere naalden maken, de deken wordt alleen kleiner). Het patroon is in het Engels, maar je werkt voornamelijk met teltekeningen.

4 opmerkingen:

 1. Hij is echt super. De kleuren zijn helemaal mijn ding.
  Hier schijnt trouwens gewoon de zon al de hele dag. Wat een verschil in ons kleine landje ( ik woon in Drenthe)
  Fijn weekend.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. è veramente bella, una festa di colori è adatta alla primavera
  ciao buona giornata maria grazia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij friend.Knitting afgan very nice.Kisses from Turkey

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, dat is echt mooi!!!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...