Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 30 mei 2012

Zomerkol

De laatste week kreeg ik nogal wat mailtjes over de zomerkol die ik eerder plaatste.


Ja, het patroon is echt héél makkelijk (stokjes, dubbele stokjes, vasten en lossen en als je een beetje tot 4 kan tellen dan gaat het lukken), en ja - als je wil kun je het garen bestellen. Ik heb 4 bolletjes gebruikt à 2,95 en ik kan de bolletjes plat duwen en als envelop verzenden. Dat betekent dat de verzendkosten niet zo hoog zijn. Voor € 15,00 euro (dat is inclusief verzenden) stuur ik de bolletjes naar je toe. Neem dan even contact op via de mail jaffari@zeelandnet.nl 

Dit garen is overigens erg prettig om mee te werken - het is een soort bandje in linnenlook. Je kunt er niet halverwege insteken, dat werkt wel zo fijn. Hier vind je nog meer voorbeelden in dit garen, de patronen heb ik in ons winkeltje. Ik vind deze sjaal ook zo mooi:

Ladies Scarf With Fringes, S8092

4 opmerkingen:

 1. Oh, die sjaal... heb je daar ook een patroon van?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is-tie http://www.garnstudio.com/lang/nl/visoppskrift.php?d_nr=134&d_id=8&lang=nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow , das gefällt mir . gruß martina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ken hem! Ik hem afgelopen winter gehaakt in wol. Hij is heel makkelijk en snel klaar.
  Maar wat een leuk garen heb je gebruikt! Leuk effect.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...