Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 3 mei 2012

Baby-mutsje

Bij Sascha zag ik deze week een schattig babymutsje!


Het patroon komt van Ravelry (in het engels) en is gratis te downloaden. Het patroon is niet moeilijk en ook in het Engels goed te volgen. Er staan foto's bij van het minderen op 4 naalden. 


Het mutsje staat in 3 maten beschreven op het patroon.

En kijk zeker eens verder op het blog van Sascha, en staan hele leuke patronen op!

4 opmerkingen:

 1. Nouja, zie ik opeens mijn eigen mutsje voorbijkomen, haha! Dankjewel voor de leuke vermelding! groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattig zeg! Vooral dat knoopje bovenop, echt leuk :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk alleen ik ken geen engels.
  zie vaak leuke patronen ,en dan zijn ze in het emgels ,jammer

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...