Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 22 mei 2012

Knoopjes

Knoopjes, ik ben er echt gek op! Vanwege de vele kleuren, vormen en leuke dingen die je er mee kan maken (behalve je kledingstuk dicht doen). Deze tas is toch prachtig??


Ik vond 'm hier, en het gewicht aan knoopjes is 1½ kilo. Dat is voor een tas wel veel, dus een beetje minder zou ook wel kunnen....

Hou je van wat minder bont? Dan neem je bijv. parelmoerknoopjes in één kleur!

Pinned Image

(hiervan ben ik de bron kwijt, excuses!)

En heb je een knoop over? Dan maak je voor de kinderen een "Zoemer" (wij zeiden vroeger een "roenker"), bij Betsy vind je een filmpje hoe je dit doet!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...