Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 22 mei 2012

Zomer???

Zojuist hoorde ik op het journaal dat we de eerste zomerse dag achter de rug hebben. Huh???? Vanmorgen was het hier erg grijs, vanmiddag kwam het zonnetje weliswaar even door, en dat was heerlijk! Maar zomers was het nou nog bepaald niet! Een blik op de statistieken van de buienradar maakte veel duidelijk:


Links de maximumtemperaturen van vandaag. En dat ministukje groen in het zuidwesten - laten wij daar nou net zitten met 16 graden. Ook van de actuele temperatuur wordt je niet vrolijk: niks geen mooie zomeravond buiten, maar jas aan in Zeeland. Maar om de zomerse temperaturen hier een beetje naar toe te kunnen trekken zoeken we nog een zomers ideetje op! (we gunnen de rest van Nederland ook wat!)

After you finish these cute flip-flops, get a pedicure and get ready for summer picnics!

Met een restje haakkatoen kun je oude slippertje mooi oppimpen. Hier vind je precies hoe het moet (veel foto's). En in plaats van een knoop op je flipflops kun je ze ook nog prima versieren met een gehaakt bloemetje!

En hou je meer van blingbling en zo? Dan kies je voor deze van fluoriserend sprietjesgaren:

Plus Size Crochet; Flip Flop Fun - Lion Brand Yarn
7 opmerkingen:

 1. Wat jammer dat het bij jullie zo is zeg. We zijn hier letterlijk gesmolten. De teller in de auto stond vanmiddag op 29 graden en benauwd dat het was. Morgen schijnt het geloof ik weer zo te zijn, dat is balen voor jullie!
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zit ook wel heel veel verschil in temperatuur. Hier was het heerlijk. Heb de hele dag buiten gezeten en het is nog steeds (22.30 uur) een graad of 23. En zo is het al vanaf zondag: toen konden we ook al de hele dag buiten zitten.
  Ik hoop dat het nu ook snel naar jullie toe komt, want met een beetje minder warm neem ik ook wel genoegen :)

  lieve groet,
  Betsy

  (leuk om mijn "zoemer" bij jou langs te zien komen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja, zeg, dan zeggen ze dat het in het Noorden altijd koud is ... Je mag wel een paar graden van ons, dan delen we het en hebben het allemaal lekker!

  Groetjes, Yvonne van yvonnecreatief.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan de Noord-Hollandse kust was het 30 graden, pfff

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeee wat een verschil in temperaturen eigenlijk....hadden wij hier ook eens geluk in Friesland ;)Hopelijk kunnen jullie komende dagen ook meegenieten van dit mooie weer....het is nu half 9 smorgens en ik zit al heerlijk in de tuin met mijn laptop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij hadden gisteren prachtig weer in dit stukje van Zeeland, of zou dat komen door de Bourgondiërs, omdat wij wonen waar Zeeland Brabant kust? (trouwens, het is a vanaf zaterdag zo). Ik probeer 7 juni een beetje mooi weer voor je mee te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verschil he, wij kwamen uit Drente gepuft, stapten thuis de auto uit en rilden meteen van de koude wind...! Maar, heerlijk om weer thuis te zijn, koud of niet ;)!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...