Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 31 mei 2012

Aardbeitjes

Gisterenavond ging ik nog even naar de moestuin, zakken vol spinazie moesten er geoogst worden. Dat gebeurt nogal eens: alles komt tegelijk. Maar gelukkig hebben we een grote vriezer en kunnen we een voorraadje maken voor de komende winter.


Het was gisteren nog heel zacht buiten, geen wind en de zon kleurde alles mooi. Bepaald geen straf om even buiten te zijn na een hele dag werken (en waarbij ik een dag te vroeg bij de tandarts zat - hoe snugger kun je zijn). Ik neusde nog even bij de aardbeitjes en ik kon het niet laten om de eerste te plukken. H'mmmmm, zo zijn ze het lekkerst: nog een beetje warm van de zon, een zandkorreltje kan geen kwaad en lekker ruiken!!!

Vandaag is het een stuk kouder, dus dit Aardbeienmutsje kan nog prima op een kinderhoofdje, ik vond het patroontje bij Drops. Het mutsje wordt rond gebreid op nld 3½ (en 2 mm voor het steeltje).

Strawberry hat 
2 opmerkingen:

  1. Lekker joh, aardbeien zo van de koude grond.
    Ik heb net voor t eerst in tijden m'n mutsen weer ingespeld (krullen er alvast in en zo). Ik ben daar toch niet zo goed in hoor, hoe krijg jij dat steeds voor elkaar?

    En, suc6 bij de tandarts.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super dat je nul weer kan oogstenwat is de natuur toch mooi en heerlijkeigen aardbeien ,heb zelf twee planten maar toch leuk Gr. Marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...