Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 24 mei 2012

Poefje

Onze poef die bij de computer staat is helemaal versleten (te veel geblogd....), en nu zag ik dit.......

Pinned Image

Hier wordt je toch helemaal vrolijk van. Je haakt met het garen wat je leuk vond een grote granny square. Zodra de oppervlakte groot genoeg is om het zitgedeelte te bedekken, stop je met meerderen op de hoeken. Te maken in elke kleur die je maar wilt.... ik vond het idee op deze Deense site, maar het plaatje geeft al genoeg inspiratie! Heerlijk voor een zomerse avond (o, wat geniet ik van dit weer!).

4 opmerkingen:

 1. Dit is leukkkkk!!!! Superidee! Bedankt voor de tip! fijne avond nog, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk. Ik heb hier ook nog 2 oude poefjes staan.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jeanet, het is superleuk, prachtige kleuren, Tony

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is wel een heel leuk idee, ik ga hem ff onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...