Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 21 mei 2012

De krant!

Zo, dat is een mooi stuk in de krant van vanmorgen!
PZC, 21-05-2012, editie Walcheren.7 opmerkingen:

 1. wauw wat een mooi stukje, ziet er goed uit .... trots kun je zijn hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi stukje promotie voor Arnemuiden. Leuk dat je genoemd wordt Jeanet, jullie hebben er dan ook veel werk van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tjonge, zelfs met de journalistieke vrijheid klopt het verhaal aardig. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Mooie promotie. Gaat. Dit ook naar de landelijke pers? Of, bijvoorbeeld naar Handwerken zonder grenzen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anna,
   We maken een portfolio waarin Arnemuiden wordt gepromoot. Dus niet alleen de truien, maar veel breder - dit wordt o.a. naar de diverse pers gestuurd. Maar misschien is het idd ook iets voor Handwerken zonder Grenzen! Toch geweldig, een stuk uniek handwerk uit ons eigen land?

   Verwijderen
 4. Prachtig toch...en ik vond het filmpje van gister al zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend ! Je wordt een bekende breister ! Straks zien we je verschijnen in talkshows op tv. De trui is dan ook prachtig ! Veel succes, groetjes, rozemie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hahaha! Bij de wereld draait door :-)
   Maar het is wel leuk om zoveel enthousiaste reacties te krijgen!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...