Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 28 mei 2012

Genieten

Wat kun je soms toch zo genieten van kleine dingen. Dit weekend was vol met kleine dingen die het een onvergetelijk weekend maakten. Ik zal jullie niet vervelen met details, maar was was het heerlijk om een beetje met plantjes te keutelen om ons achterplaatsje fleurig te maken. We hebben bij ons huis geen echte tuin, en elk jaar probeer ik er met eenjarige planten wat van te maken. Omdat ik nog zo weinig tijd heb gehad èn omdat het maar zo koud bleef kwam het er nu pas van.


Het ziet er nog niet zo uit als op deze foto, maar dat komt vast nog wel.....

En terwijl de Nederlandse kust vandaag last had van zeevlam (mist), zaten wij in de stralende zon op een heel breed strand in Vrouwenpolder. Het was kraakhelder en je kon de Oosterscheldekering  en de kop van Schouwen prima zien.


 
Voor het eerst weer na een lange tijd heerlijk met je voeten in het zand, schelpen tussen je tenen, beachballen, de kinderen die zich vermaken met hun skimboard op het ondiepe plasje, het was heerlijk. Ondanks goed smeren heb ik toch een beetje rode schouders en mijn sproeten zijn weer tevoorschijn gekomen. En daarna nog even naar de moestuin. Aan het eind van de avond werd het ook hier nog kouder en toen bedacht ik dat ik toch maar eens een omslagdoek moet gaan maken voor 's avonds. 

Het liefst zou ik zo'n omslagdoek maken die ik zag bij Creariet, kijk eens hoe mooi:Maar dat gaat 'm niet worden. Ik kan de komede weken de rust niet vinden om zo'n project af te maken. Ik moet iets anders vinden wat ik ten allen tijde kan neerleggen en oppakken, haken dan maar?

DSCN2676

Je vindt de werktekening bij Alma Chita
Morgen gaan we weer met frisse moed aan de slag, tot morgen!


3 opmerkingen:

 1. Het was hier in het Noorden ook een weekend lang genieten van heerlijk weer. Hier in ons dorp vanaf vijf uur zeedampen (zoals we dat hier noemen) en flinke afkoeling, maar na achten werd het weer helder en hebben we tot laat buiten kunnen zitten!

  Gr. Yvonne van yvonnecreatief.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke plaatjes Jeanet, fijn dat jullie zo'n lekker dagje aan het strand gehad hebben! En die groene sjaal van Riet, die heb ik om gehad, hij is in het echt nog veel mooier, werkelijk prachtig en heerlijk behaaglijk! Maar inderdaad een fors moeilijk patroon! Nee, dan ziet die andere er een stuk eenvoudiger, en zeker niet minder leuk uit! Ben benieuwd welke kleuren je gaat nemen..!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo met die mooie foto's met je mee te kijken: daaruit kun je wel zien dat jullie moeten hebben genoten!
  Lekker om zo weer op het strand te kunnen zitten.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...