Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 7 mei 2012

Niet mijn dag...

Het is vandaag gewoon niet mijn dag. Een klassieke off-day. En ik kan ook nog niet eens zeggen waarom precies. Het is 'm gewoon niet.

Vanmiddag kreeg ik mijn gewenste zonnetje toch nog eventjes. Ik plante gauw nog wat geraniums om mijn treurige fuchsia's te camoufleren. Die oude knarren die ik nog van mijn vader heb gekregen bloeiden elk jaar weer, maar ik denk dat er nu toch een aantal niet meer uitlopen. Echt jammer.

Dus mijn stemming is een keer mineur. Kun je hebben, toch? Morgen vast weer beter. Ik hoor juist dat het weer wisselvallig wordt, depressies komen dichterbij - helemaal mijn stemming!


Via Freubelweb kwam ik op dit blog en daar hadden ze precies wat ik zocht!

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je de regenwolk maakt.6 opmerkingen:

 1. Een regenwolk zodat je je humeur snel kan laten wegregenen? Lijkt me een goed plan, het leven is (meestal) te mooi om te kniezen en het wordt nog veel mooier als je zelf straalt. Morgen een verwijzing naar vrolijke zonnetjes om te maken? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. na regen komt zonneschijn!!!!!!!!!! soms zijn er van die dagen dat je denkt dit is hem niet,het gaat echt weer over,maar gelukkig kom je nog steeds met leuke ideetjes,dat is op zo'n dag toch moedig, gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jeanet

  Dat kan wel eens gebeuren hoor dat het je dag niet is. wel lief van je dat je toch nog iets op je blog hebt geplaatst.
  achter de wolken schijnt de zon

  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, zo'n dip hebben we allemaal wel eens. Misschien ligt het ook wel aan het weer. Jullie hebben daar in het zuiden wel behoorlijk wat meer regen gehad dan wij. Van mij mag het nu echt voorjaar worden!
  Trouwens mijn dag was heel goed: leuk om mijn moederdagtip gelijk al bij jou te zien verschijnen :) Het was zo leuk om te maken en inderdaad: die blauwe kleur doet het goed he?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een dip hoort erbij hoor!! En van zo'n prachtig regenwolkje wordt je toch weer een beetje blij!

  Gr. Yvonne van yvonnecreatief.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, zo herkenbaar... Getroost Jeanet, echt waar, we hebben er allemaal wel eens last van ;)!! Kop op, neem lekker een bakje koffie, en ik stuur je gewoon een klein lief digitaal zonnetje om je op te vrolijken!! Liefs Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...