Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 23 mei 2012

Vogeltje

Vanavond weer een hele leuke brei-avond achter de rug. Naast haken en breien is het ook veel gezelligheid en lachen! We proberen elkaar op weg te helpen, en hier een paar foto's.




We zijn allemaal met heel verschillende dingen bezig, maar zo krijg je inspiratie! Voor de zomer houden we nog 2 keer breiclub: op donderdag 7 en 21 juni van 19.30 - 21.30 uur in de Arnehoeve (Dokstraat). En daarna gaan we in september weer verder (gezamenlijk dan, want thuis haken en breien we stug verder natuurlijk!!)

Over inspiratie gesproken: dit vogeltje liet ik al eens eerder zien, maar hij is zó leuk en je kunt er prima restjes mee opmaken! Het is van Lucy van Attic24, een engels blog wat zó, zó leuk is - juist ook omdat Lucy vaak schrijft over haar dagelijks leven als thuis-mama.

IMG_6263

IMG_6222



6 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heel gezellig uit...en ja ik ben ook een fan van haar blog, ze gebruikt altijd van die heerlijke vrolijke kleurtjes. Leuk vogeltje.
    Liefs
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. de gezelligheid springt er weer af jeannet gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellig, al die dames bij elkaar! Wat zullen jullie genieten zo samen. En dat vogeltje: ja, dat is zo leuk. Ik kijk ook regelmatig even op de blog van Lucy. Heel inspirerend.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als alles goed gaat zijn we er met 2 of 3 personen bij op 7 juni.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het ziet er gezellig uit Jeanet, hopelijk lukt het me om ook nog een keer te komen voor de vakantie! Leuk vogeltje ook, misschien ook een leuk idee voor kinderen die willen leren haken?! Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen