Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 13 mei 2012

Moederdag

Vandaag genoten van een heerlijke zondag. Vanmorgen werd ik in de watten gelegd met chocoladecake, cadeautjes en andere verrassingen.(de Moederdag-Spa werd vandaag niet helemaal voltooid, want er moest hoognodig nog een werkstuk worden afgemaakt - dat hou ik nog tegoed, denk ik!)

Vanmiddag gingen we eten bij mijn moeder die een soort 7-gangen-diner had klaargemaakt voor ons, en we gingen uitbuiken in de heerlijke zon, waarbij mijn eerste sproeten doorkwamen. Daarna werd ik thuis weer verwend en bakten we frietjes voor de kleinkinderen. Wat een fijne dag! 

Morgen gaan we er weer tegenaan. Ik laat jullie nu nog iets zien dat ik vorige week al maakte naar het patroon van Knutsel-mam. Het is een heel duidelijk patroon en leuk om te maken.Ik gebruikt voor het baretje 2 bolletjes (niet opgemaakt) creme-kleurige Catania en een restje roze.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...