Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 18 mei 2012

Pompom-maker

Vandaag was een drukke dag met veel mensen over de vloer. Als er wat was gescoord op de rommelmarkt werd dat even hier geparkeerd, lootjes en koeken verkopen, eten, even naar de WC en zo rommelden wij de dag door. Dus nog geen tijd voor bloggen gehad.

Ondertussen kon ik wel de nieuwe lading Catania uitpakken, heerlijk om bijna alle kleurtjes weer op voorraad te hebben! Wat er ook binnenkwam zijn de pompom-makers, wat een leuk apparaatje is dat toch.


Snel kun je een aantal pompons maken en voor van alles gebruiken!


Deze leuke slinger komt hier vandaan.

Nu heb ik ook hele kleine pompom-makers gekregen, voor mini-pompoms, en ook een voor een hartje!

Kun je weer zo'n leuke aardbei-pompon van maken.

Strawberry Pompom Tutorial

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk, een pomponmaker voor hartjes! Die kende ik nog niet. Handige apparaatjes zijn het.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh die staan nog steeds op mijn wensenlijstje ;-)
  Wat kun je er toch leuke dingen van maken !

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...