Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 18 mei 2012

Vroeg

Mwah! Dit is vroeg.......
Buiten zingt een merel zijn hoogste lied, dappere kerels en een enkele vrouw zijn buiten bezig om de rommelmarkt op te bouwen en ik hang slaperig achter dit ding. Dit wordt een kort logje!

Mijn neus is gisteren roodverbrand van een zonnetje dat niet scheen - hoe kan dat nou? Dat krijg je er waarschijnlijk van als je veel werkt en weinig buiten komt, daar moet nodig eens verandering in komen!

Gisteren zag ik deze leuke hartjes bij Karin: Maak ze voor aan je kast, je sleutel, je tas, je buurmeisje, voor het Goede Doel en nog veel meer!

Gemaakt  van Catania met nld 3mm. Kun je mooi je restjes opmaken. Bij Karin vind je een duidelijk patroon.
Ik duik terug mijn koffertje in - tot later!

1 opmerking:

  1. het waait ook best de laatste dagen (hier dan ;)in Scheveningen) en daar verbrand ik altijd snel van. Dit zijn er leuke hartjes zeg!! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen