Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 12 mei 2012

Actiedag

Vanmorgen ben ik niet in de winkel, maar sta ik met wat spullen op de Actiedag in de Ontmoetingskerk in Middelburg (Oosterscheldestraat)

Ik heb mijn Zeeuwse stofjes meegenomen, gastendoekjes, zeepjes en slabbetjes, en verder wat katoen, de patronen van Jacobus en zijn vriendjes en sjaaltjesgarens. Op 3 kleine tafeltjes ligt het dan aardig vol!
De winkel is gewoon open (Ali neemt de honneurs waar), maar ik hoop nog veel mensen in Middelburg te zien.
Vanavond meld ik me weer..........
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...