Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 11 mei 2012

Aardbeitjes

Vorig jaar blogde ik in mei en juni vaak over aardbeitjes, ik zal de komende tijd nog wel eens wat uit het archief opduiken! Het schiet even nog niet op met de aardbeitjes en de bloemetjes, het zal toch nog wel eens écht lente worden? Gisteren was het zo donker en bewolkt maar ook zo benauwd. Ik dacht even dat ik mijn eerste opvlieger te pakken had (hahaha!), maar iedereen liep te puffen en te zweten. Vandaag wéér donker, maar ook weer kouder. Ik wist niet dat het weer zoveel effect op mij had........

We zitten niet bij de pakken neer, het helpt toch niet! Dus zoeken we een leuk lente-ideetje op en doen net alsof het lente is :-)

Kijk, hier wordt ik nou vrolijk van!


Je zult een beetje fantasie moeten gebruiken want elke klok is weer anders. Het patroontje van de gebreide aardbeitjes vind je op Ravelry (gratis maar in het engels). 


6 opmerkingen:

  1. Bellissima brava ciao Giuliana italy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er heel gezellig uit. Hier is het zonnig en 30 graden, dus rustig aan . Groetjes Gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, wat vreselijk leuk, enne, die klok heb ik ook!! 'k Weet het zeker, het is precies dezelfde... Waarom ben ik nou nooit op dit idee gekomen ;)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh die is echt helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen