Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************donderdag 31 mei 2012

Nog meer mutsjes

Je kent het wel, van het een komt het ander. Na het vorige blog-berichtje zocht ik nog wat verder en met hetzelfde patroontje maar wat andere kleurtjes kun je een heleboel leuke fruit-mutsjes maken!

Ter inspiratie (patroontje vond ik niet, maar met het basispatroontje van het vorige logje kom je een heel eind):

7 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze ongelofelijk schatig, ik heb helaas geen kleine hoofdjes om ze voor te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Patroontjes (ook veel gratis, wel even aanmelden) vind je op Ravelry.com . Zoek bijvoorbeeld op berry baby hat of Blue bell ja rose of bobble texture baby hat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schattig die mutsjes. heel erg leuk.

  Groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze toch zo leuk! Ik wist alleen niet dat er zoveel soorten van waren. Ik kende alleen het aardbeitje...

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...