Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 16 mei 2012

Rommelmarkt

Aanstaande vrijdag, de dag na Hemelvaartsdag wordt de jaarlijkse rommelmarkt voor onze Korfbalvereniging TOP gehouden. Vlak voor onze deur, dus dat is altijd bere-gezellig. hou je van een échte rommelmarkt met veel spullen tegen hele zachte prijsjes? Dan moet je zeker komen! Het begint om 8.00 uur en eindigt om 13.00 uur (waarbij je tussen 12.00 en 13.00 een doos mag vullen voor maar 2,50!)

En als je nog wat over hebt, dan kom je gewoon even langs bij ons winkeltje want stel je voor dat je een oude lampekap hebt gevonden......


Dan kom je bij ons een draadje uitzoeken om 'm op te pimpen! Zoiets.....

2011-knitlampshades.jpg
Hier gevonden.

En voor wie durft: deze is ook leuk! Deze vond ik hier, en als je bedenkt dat deze staande lamp 750 pond kost, dan kan ik me voorstellen dat je tóch op die rommelmarkt op zoek bent naar dat lampje.......ik zou zeker eens kijken in deze shop, dan weet je weer helemaal hoe leuk het is als je zelf kunt haken en breien.... :-)
Misschien iets voor Pauw en Witteman ?



3 opmerkingen:

  1. Wat een super idee!! Tja, dan heb je die oude lamp van oma toch weer te snel weg gedaan .....

    Fijne dagen!

    Gr. Yvonne van yvonnecreatief.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig: dat vind ik nou leuk, dat hergebruik en oppimpen. Lekker je eigen creativiteit de vrije loop laten. En nog leuker is het natuurlijk dat je er ook nog geld mee bespaart!
    Fijne dag nog en morgen heel veel plezier toegewenst.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik liep vanmiddag over de rommelmarkt in goes en zag zo'n kale kap liggen. Heb ik toch heel even getwijfeld maar mijn praktische ik heeft gewonnen...
    Weet je wel hoe stoffig zo iets kan worden op den duur, ik ben nl zo iemand die alles 'vergeet' te stoffen op plekken waar een trapje voor nodig is :-)
    Maar het ziet er wel super uit!

    BeantwoordenVerwijderen