Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************dinsdag 22 mei 2012

Nog eentje dan....

Nog eentje dan, met het risico dat jullie die truien een beetje beu raken....

In de Bode (editie Middelburg): een stoere foto op een trike met mijn broer, mijn zwager en nog een dorpsgenoot. Erg cool.....


Meer in De Middelburgse Bode van deze week.


5 opmerkingen:

 1. Sinds kort volg ik je blog en ik geniet er van. Breien, haken en vooral quilten is mijn grote passie. Ik vind het helemaal leuk om je blog te lezen omdat ikzelf zo'n 22 jaar in Lewedorp heb gewoond en mijn mannetje uit 's Heerenhoek komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, bijna buren! :-)
   Als je nog eens in Zeeland komt, kom je maar eens langs - je kent hier de weg....!!

   Verwijderen
 2. Truien gaan misschien vervelen, maar mooie mannen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou die truien gaan echt niet vervelen en die berichtjes zijn enig bovendien kan jij wel een potje breken hoor met iedere dag zoveel leuke en nieuwe ideetjes dus kom maar op met je truien gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Jeanet, wat een gave truien zijn het geworden, ik vind ze super!! En de hele fotoshoot (met al die knappe kerels :)) is geweldig... wat een reclame! Complimenten hoor voor al je werk, hier kun je terecht heel erg trots op zijn!! Als ik weer een beetje op stoom ben, dan zal ik ook graag 'jouw' truien een keer in het zonnetje zetten! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...