Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 2 mei 2012

Ik geef je een roosje, mijn Roosje

Vandaag is het een vreselijk hectische dag, dat héb je wel eens. Maar zeker niet minder leuk. Vanmiddag was is even op stap met een heel internationaal gezelschap in Arnemuiden in het kader van een Europese studie naar vissersgemeenschappen. Dan ben je hier natuurlijk aan het juiste adres! We bezochten het museum, en na een korte wandelroute naar de Werf. De voertaal was uiteraard engels, dus het was wel eens zoeken naar woorden. Het is tenslotte geen haak- en brei-jargon waar ik op zo'n dag mee aan moet komen....!

Dus nu heb ik nog gauw een ideetje opgetrommeld wat helemaal niets met visserij te maken heeft! Ik kwam dit leuke blog tegen waar allemaal toepassingen te vinden zijn voor gehaakte roosjes. Erg leuk, hier een kleine selectie:

Bij Grietje Karwietje kun je een goede (nederlandse) beschrijving vinden van een gehaakte roos!


6 opmerkingen:

 1. Schattige roosjes zeg, en ook de toepassing is erg creatief! Wat bijzonder dat je met zo'n gezelschap op pad was... hopelijk was het gezellig in de regen!?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super, die rozen! Wat vind jij toch altijd weer leuke dingen op het web.
  Bijzondere dag was dat met het internationale gezelschap.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een drukke dag zeg, maar wel een leuke dag! Nou ik ga eerst de kol maken voor ik aan rozenbegin ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hello Jeanet, Stopping by for the first time and want to thank you for the link back to my blog and your kind words. Looking forward to perusing your lovely blog here :)

  Kindly, Lorraine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk he die bloem! Is echt schattig zo in het haar!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...