Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Van 24 t/m 28 juli zijn we open van 9.00 - 13.00 uur!

's Middags zijn we gesloten.

vrijdag 25 mei 2012

Werk aan de winkel

Miriam gaat volgend jaar naar de middelbare school en heeft besloten dat een roze kamer dan echt niet meer kan. Deze week hebben we het oude behang eraf getrokken, maar nu moeten de hardboard muren eerst geverfd/behandeld worden en daarna kunnen we pas verder. Dat is een beetje lastig als je een winkel hebt en 6 dagen in de week werkt.

Het kamertje ziet er nu niet uit - dat vindt ze zelf ook. Bovendien liggen er overal ingepakte dozen, en haar "gewone" spullen lekker door elkaar. Toen ik gisteren naar boven liep hing dit op haar deur:


Je bent gewaarschuwd.......!

Soms zou ik willen dat er kaboutertjes bestonden, en dat niet elk kwartier van de dag en week volgepland stonden met dingen die moeten. Maar ik weet beter, dus gaan we volgende week maar met frisse moed verder. 

Het belooft een prachtig Pinksterweekend te worden, met heel veel zon. De campings staan hier overvol, goed weer om in je luie stoel nog een paar Afrikaanse bloemen te haken. Hier als voorbeeld nog een paar tasjes:

2 opmerkingen:

  1. Haha, bouwvakkershumor ;-)

    Heel veel succes met het realiseren van een mooie meidenkamer, hopelijk is het volgende week ietsjes minder warm, anders is dat geen doen met schilderen, behangen en wat meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een grote klus dus nog, hopelijk word het volgende week lekker klus weer en niet zo plakkerig warm. Fijn weekend alvast

    Liefs Michelle

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...