Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 1 juni 2012

Oorbellen

Dat je met handwerken niet altijd grote (niet overzienbare) projecten hoeft te maken, bewijzen deze sieraden wel (ik vond ze hier)

Vrolijke oorbellen van kleine bloemetjes.


Knoopjes-ketting.

Bij Annemarie en Joke vind je enorm veel linkjes naar gehaakte bloemetjes!

3 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de linkjes, ik ben gek op gehaakte bloemetjes.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!!! Vooral die knopenkettingen zijn helemaal hip deze zomer. Heb zin om er een te maken.

  Groetjes, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Die oorbellen zijn leuk en die knopenkettingen zijn helemaal geweldig.
  Dank je wel voor de tip.

  Fijn weekend en een lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...