Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 2 mei 2012

Tulpen (in het Nederlands!)

Een poos geleden blogde ik over deze leuke tulpen, maar het patroontje was in het engels. Dat is voor sommigen toch een struikelblok!


Geweldig is het dan ook dat Betsy het patroon heeft vertaald in het Nederlands! Kijk maar op haar Blog!


Super bedankt, Betsy!


4 opmerkingen:

  1. Dank je voor de tip! Ik had de beschrijving al in het engels uitgeprint maar vond dat toch wat lastig. Heerlijk dat ik hem nu in het nederlands heb! (maar ik mag er nog niet aan beginnen van mezelf, ik moet eerst wat andere dingen afmaken.... erg hé ;-(

    groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan hoor! Zo hebben er nog meer mensen plezier van het patroon en het haakt wel lekker weg, zo in het Nederlands, toch? ;)

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat je dat gedaan hebt. Haakt inderdaad een stuk makkelijker.

    Groetjes Margaret

    BeantwoordenVerwijderen