Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 mei 2012

Kaleidoscoop

Vandaag probeer ik weer een beetje in een normaal ritme te komen. Volgens mij mislukt dit jammerlijk - maar een paar kleine dingetjes heb ik toch al weg kunnen strepen op mijn zeeeeer lange lijst things-to-do. Daarbij moet ik bekennen dat ik eerst heb gekozen voor de dingen die ik leuk vind (de douche schrobben dus nog niet).


De kast Catania is er weer helemaal klaar voor! Vrijdag kwam er een flinke doos binnen en de kast ziet er voor dit moment weer even goed gevuld uit.
Met zoveel kleurtjes krijg je zin in een kleurrijk project. Hier zou ik best aan willen beginnen, het Kaleidoscoop-kleed van Eclectic Gipsyland Hier kun je al die verschillende kleurtjes wel in kwijt!




Je kunt het patroon bestellen via Ra  =maar het is ook gepubliceerd in de Marie-Claire idées van Maart/April. Met fijn garen kun je er ook een prima sjaal van maken!



6 opmerkingen:

  1. Jeetje, hier zou ik ook zo aan willen beginnen, wat een prachtig project. Je kast is super, wat kan een mens genieten van al die kleurtjes.
    Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er heerlijk vrolijk uit. Z'n kast vol wolletjes vind ik ook helemaal geweldig. Laat die douche nog maar ff wachten. ;-)

    Groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah ik wil ook in een handwerkwinkeltje werken! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh zo mooi............ ik zag hem al eerder op een blog voorbij komen, echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat weer een prachtig kleurig blogje. Lijkt toch zo mooi, al die kleuren bij elkaar.
    Die patroontjes zijn ook al zo mooi!

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen