Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 1 maart 2013

Doddig mutsje

Wat een doddig mutsje! Met het ontluikende blaadje op de bovenkant is het een voorbode van de komende lente!

Ik vond 'm op Ravelry (nog geen account? Zeker doen! Is gratis en vrijblijvend en geeft toegang tot zoveel ideeën, patronen en inspiratie!!)

Je kunt het patroontje voor 1 dollar hier kopen (Engels).

1 opmerking:

  1. Hoi Jeanet, op mijn blog staat ook een elfen baby mutsje. Het is een gratis patroon, in het nederlands maar ook in het engels.
    Natuurlijk ook op ravelry te vinden, daar staan zoveel leuke patroontjes op. Verslavend gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...