donderdag 21 maart 2013

Lapjes-dekens

Wekelijks wordt ik wel gemaild door mensen die mij vragen om aandacht te vragen voor breien-of-haken-voor-het-goede doel. Helaas kan ik aan al die verzoeken niet voldoen (ik zou een extra blog kunnen vullen) maar voor deze maak ik een uitzondering!


Petra Lous uit Westkapelle verzorgt al 20 jaar transporten naar Polen waar ze o.a. voor 2 tehuizen voor bejaarden en gehandicapten allerlei broodnodige hulpgoederen brengt. Maar ook lapjesdekens gaan in de transporten mee, de vrolijke dekens worden erg gewaardeerd.


Wie graag meehelpt met restjes e.d. wordt gevraagd om allerlei lapjes te breien of haken (formaat maakt niet uit als het maar vierkant is!) die later weer in elkaar worden gezet tot lapjesdekens. (Uiteraard mag een hele deken ook!!)

Corrie Birza zet zich voor dit project in en maakt de lapjes tot vrolijke dekens, en als je mee wilt doen of meer informatie wilt kun je met haar contact opnemen, klik hier.

2 opmerkingen:

 1. bedankt jeanet voor het plaatsen hiervan, ben altijd op zoek naar goede doelen om voor te haken of breien die zelf de spullen brengen en het niet van geld moeten hebben, je weet nooit waar dat terecht komt...
  greetz
  mamouna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, dat je hier aandacht aan besteedt!!
  Grtjs Addy

  BeantwoordenVerwijderen