Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 23 maart 2013

Eén ei is geen ei...

Dat je met 1 basispatroontje echt alle kanten op kan, bewijst Stefanie met haar geweldig leuke patroontjes van deze paas-freubels!Je vindt een uitgebreide beschrijving van het ei, kuikentje, haasje, kippetje en lammetje op haar blog Kneutsel. Krijg je vanzelf toch het lente-gevoel!


7 opmerkingen:

 1. Das ist soooo süß. Da komm ich endlich mal in Osterstimmung.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn echt hartstikke schattig!! ga ik zeker proberen!
  fluffytiger.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wat lief zijn ze he?
  Groetjes ut Ljouwert Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke paashaaksels!
  En bedankt voor de link naar de patroontjes.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! Ik ga zo even bij de patroontjes kijken. Ik heb zelf ook paashaasjes gebreid, maar kuikentjes en eitjes nog niet. Gelukkig heb ik nog een paar dagen! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen