Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 23 maart 2013

Eén ei is geen ei...

Dat je met 1 basispatroontje echt alle kanten op kan, bewijst Stefanie met haar geweldig leuke patroontjes van deze paas-freubels!Je vindt een uitgebreide beschrijving van het ei, kuikentje, haasje, kippetje en lammetje op haar blog Kneutsel. Krijg je vanzelf toch het lente-gevoel!


7 opmerkingen:

 1. Das ist soooo süß. Da komm ich endlich mal in Osterstimmung.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ze zijn echt hartstikke schattig!! ga ik zeker proberen!
  fluffytiger.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wat lief zijn ze he?
  Groetjes ut Ljouwert Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuke paashaaksels!
  En bedankt voor de link naar de patroontjes.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zeg! Ik ga zo even bij de patroontjes kijken. Ik heb zelf ook paashaasjes gebreid, maar kuikentjes en eitjes nog niet. Gelukkig heb ik nog een paar dagen! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...